Close_Window
Bine ati venit in Sectorul Corporativ


Ati uitat parola ?
Home Baza ştiinţifică GDV Camera - complexul de diagnosticare bioenergetica.

Complexul GDV Camera. GDV diagnosticare bioenergetica a aurei umane.

Pana astazi n-au existat metode adecvate care sa permita studierea parametrilor energetici ai sistemelor biologice complexe.

Dupa crearea de catre grupul de cercetare al profesorului K.Korotkov a complexului computerizat GDV Camera bazata pe efectul Kirlian a aparut posibilitatea de a face ca energia sa fie nu doar "vizibila", dar si accesibila pentru o cercetare dinamica.

Complexul GDV-Camera se utilizeaza cu succes pentru GDV diagnosticare in activitatea de cercetare stiintifica din domeniul medicinii pentru evaluarea diferitelor tipuri de influente asupra organismului uman, inclusiv a influentei diferitelor produse alopate si homeopate, cât si a psiho si fizioterapiei.

Complexul GDV-Camera este utilizat, in mod special, ca un dispozitiv de diagnosticare in vederea stabilirii starii functionale a pilotilor de avioane cu un grad inalt de manevrabilitate din cadrul fortelor armate ale Federatiei Ruse.

BEO-tomografia

BEO-tomografia reprezinta un procedeu unicat de evaluare ultrarapida a starii de sanatate a omului, care permite ca in decurs de doar câteva minute, chiar si fara ca acesta sa-si scoata hainele, obtinerea unor informatii evidente privind dereglarile structurale si functionale din organele si sistemele umane.

De asemenea, sa scoata in evidenta cauza primara a imbolnavirilor, sa evalueze starea intregului organism si influenta asupra acestuia a diferitelor actiuni chimice, de vibratii si de alta natura.

Diagnosticarea rapida cu ajutorul BEO-tomografiei inlocuieste unele metode costisitoare si, de departe inofensive, care studiaza structura sau functia anumitor organe. De asemenea, poate fi efectuata cercetarea caracteristicilor energoinformationale ale unui psihic normal si ale unuia modificat.