Close_Window
Bine ati venit in Sectorul Corporativ


Ati uitat parola ?
Home Torser original

Ghidul cumparatorului TORSER

TORSER original se deosebeste astfel:


 1. Pe partea frontala se afla eticheta rotunda metalizata in culori gri, verde si mov, cu denumirea dispozitivului TORSER.


 2. Pe partea opusa TORSER original este protejat cu holograma numerica avand serie si numarul unic NTRU 28100000. Aceeasi serie si numar se regasesc si pe sigiliul holografic de pe ambalajul dispozitivului care trebuie sa fie absolut intact.
  Atentie! Numarul unic personal al dispozitivului Torser are un rol foarte important pentru determinarea precisa a termenului de valabiliate al produsului. Ultimele 5 cifre al numarului unic, respectiv "52900" indica numarul minim curent al dispozitivelor originale din ultimul lot care este pus in vanzare de catre reprezentanta oficiala. Dispozitivele cu aceste numere sunt direct de la fabrica si au termenul de functionare maximum, si anume 10 ani.
  Nu va recomandam sa procurati dispozitivele cu numerele inferioare care, din cand in cand apar pe piata "la un pret avantajos", adica mult mai mic fata de pretul real afisat pe site-ul oficial www.torser.com.
  Aceste produse au fost cumparate de mult timp si evident au termenul de functionare mai mic, in anumite cazuri chiar si cu cativa ani. Cu cat numarul din ultimele 5 cifre este mai mic de "52900", cu atat dispozitivul este mai vechi si, clar ca nu face parte din ultimul lot.
  Ca sa nu aveti "surprize" neplacute si sa nu dati banii pe un produs care va functiona in loc de 10 ani doar 8 sau 6, sau si mai rau, nu va functiona deloc, va sugeram sa verificati dealerul care comercializeaza dispozitivul TORSER la reprezentanta oficiala. De asemenea, inainte de achizitie, trebuie sa va convingeti, ca numarul dispozitivului pe care urmeaza sa procurati este mai mare de "52900".
  In cazuri contrare, riscati sa dati banii pe un produs vechi, nefunctional sau chiar degradat.


 3. Fiecare TORSER original este insotit de CERTIFICATUL DE GARANTIE eliberat si stampilat de catre dealerul oficial si unicul detinator al drepturilor asupra marcii si tehnologiei TORSER. In mod obligatoriu, pe certificat este precizat termenul de valabiltate al dispozitivului, si de asemenea, seriile si numerele lotului curent care se afla in vanzare (28152900-28155400).


 4. Fiecare TORSER cumparat de la reprezentanta, in mod obligatoriu este insotit de FACTURA FISCALA semnata si stampilata, care cuprinde datele personale ale clientului, precum si ale distribuitorului care comercializeaza produsul.

In cazuri, in care dati de produse care nu corespund acestor criterii, fiti atenti, cineva incearca sa va induca in eroare, iar Dvs riscati sa pierdeti banii fara nici un folos pe falsuri sau contrafaceri care nu au nicio legatura cu dispozitivul TORSER.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la:
0733.595.162; 0754.257.988

Toate modificarile intra in vigoare din 12.10.2021